Lisa förstärker lantbruksteamet i Uppsala

Lisa Carlstrand är inne på sin andra dag som kundansvarig. Som nyutexad mark/växtagronom från SLU i Uppsala är det ett nytt kapitel som startar i Lisas liv. Hon lockades av att vi arbetar med cirkulär växtnäring och ser fram emot att få sätta sig in i våra produkter, främst slam.

 

Det fem veckor långa introduktionsprogrammet är i full gång, där tanken är att Lisa Carlstrand, kundansvarig i Uppsala, ska få läsa känna både sina nya kollegor och våra produkter bättre. 

– Jag känner mig väldigt välkommen och det känns roligt att få sätta mig in i företaget och slam, som jag främst kommer att arbeta med. Det är många bitar som ska falla på plats och jag ser fram emot att få följa med mina kollegor i Uppsala på kundbesök. 

 

Lisa har precis avslutat sin utbildning till mark/växtagronom på SLU i Uppsala. Anledningen till att hon valde just den utbildningen och att söka jobb på Biototal är att hon tycker det är spännande med cirkulär växtnäring och att det är viktigt för ett hållbart jordbruk. 

– Jag funderade länge på vad jag skulle utbilda mig till. Att jag valde agronom känns helt rätt, jag gillar biologi och lockas av att arbeta för att få till en mer hållbar matproduktion. 

 

Hon är uppvuxen på landet. Nu bor hon i lägenhet, men det har inte stoppat henne från att själv odla. 

– Jag testar gärna ovanliga växter, som aubergin och physalis. Sen är ju alltid tomater givet. 

 

Varmt välkommen till gänget Lisa!